Leesvoedsel - Linda's boekenblog
Leesvoedsel - Linda's boekenblog1 week ago
Onlangs werd ik geïnterviewd door journalist Marcel Beijer over wat mij inspireert. Dat leverde een hele mooie Podcast op in de 'Luister je Gelukkig' serie.
Leesvoedsel - Linda's boekenblog
Leesvoedsel - Linda's boekenblog2 weeks ago
De eerste week van ‘social distancing’ om de verspreiding van het Coronavirus te vertragen is in volle gang. Nu ook de bibliotheken gesloten zijn, wil dat niet zeggen dat je niet kunt lezen. In de online bibliotheek zijn genoeg e-books en luisterboeken te vinden om je de komende tijd aan huis te kluisteren. Als je geen lid bent van de bieb, kun je deze natuurlijk ook online bestellen via de gebruikelijke verkoopkanalen.

Maar kijk ook eens met hernieuwde blik naar je eigen boekenkast. Er zijn vast boeken die je nog niet gelezen hebt omdat je daar de tijd (nog) niet voor nam. En sommige boeken zijn het herlezen waard. Wanneer je een boek na een aantal jaren nog eens leest, kun je vaak tot verrassende inzichten komen.
Leesvoedsel - Linda's boekenblog
Leesvoedsel - Linda's boekenblog3 weeks ago
Het zal je vast niet zijn ontgaan. Deze week is het boekenweek. Heb je Schaduwkracht nog niet in huis? Bestel hem dan deze week via Bol.com. Bij besteding vanaf 15,- aan Nederlandstalige boeken ontvang je het Boekenweekgeschenk. Dat is toch mooi meegenomen? 🤩

https://www.bol.com/nl/f/schaduwkracht/9200000121998207/
Leesvoedsel - Linda's boekenblog
Leesvoedsel - Linda's boekenblog4 weeks ago
In mijn autobiografische roman Schaduwkracht vertel ik over mijn persoonlijke reis van wanhoop naar hoop. Als je je eigen schaduw leert omarmen, hoef je nooit meer bang te zijn in het donker.

Deze prachtige tekeningen van kunstenares Cecile Carre geven die reis heel mooi weer. Meer van haar gave werk kun je vinden op https://www.inprnt.com/gallery/carrececile/
Leesvoedsel - Linda's boekenblog
Leesvoedsel - Linda's boekenblog4 weeks ago
Ik ben verliefd! Natuurlijk ook op de man waar ik mijn leven mee deel en op onze heerlijke slungelpubers. Maar sinds gisteren heb ik dit prachtige notitieboekje van Paperblanks en daar maakt mijn hart wel een heel blij sprongetje van.

Dit mooie boekje is van de Flexis serie en door de flexibele kaft kan ik er, als linkshandige, ook gemakkelijk in schrijven. Deze is voor hersenspinsels en zachte gedachten en ik ben van plan er nog twee te kopen zodat ik ook mijn dromen en wensen en mijn schrijfnotities een eigen plekje kan geven.

Zijn hier nog meer Paperblanks fans?
Leesvoedsel - Linda's boekenblog
Leesvoedsel - Linda's boekenblog1 month ago
Hoofdstuk 1 en 2 van deze onmogelijke liefdesgeschiedenis staan in de grondverf. Ik kan niet wachten hoe het verder gaat met de hoofdpersonen. Ook al heb ik de grove lijnen van het verhaal al helemaal uitgewerkt, tijdens het schrijven neemt het mij mee op reis en kan ik alleen maar volgen door te blijven schrijven. Wat een heerlijk proces is dit toch ❤