Leesvoedsel - Linda's boekenblog
Leesvoedsel - Linda's boekenblog1 day ago
Best lastig als je éindelijk weer schrijfinspiratie hebt, je laptop openklapt en vol goede moed wil beginnen. Terwijl je poezelige haarbal daar anders over denkt.
Leesvoedsel - Linda's boekenblog
Leesvoedsel - Linda's boekenblog2 days ago
Op mijn website kun je het volledige artikel uit Mijn Geheim lezen. Klik op de cover en download de PDF. Vergeet ik bijna te vermelden dat er een boekenactie is via Mijn Geheim waarmee je kans maakt op 1 van de 5 weggeef exemplaren.

https://leesvoedsel.nl/in-de-pers/

Het artikel is trouwens ook gepubliceerd op

https://www.wereldkankerdag.nl/

Hier wilde ik vanzelfsprekend alle medewerking aan verlenen ❤
Leesvoedsel - Linda's boekenblog
Leesvoedsel - Linda's boekenblog3 days ago
Vandaag kreeg ik mijn exemplaar al in de brievenbus en morgen is Mijn Geheim met mijn verhaal overal te verkrijgen! De landelijke pers met een bereik van 115.000 mensen is een feit.

#zotrotsalseenpauw
Leesvoedsel - Linda's boekenblog
Leesvoedsel - Linda's boekenblog6 days ago
Psssst ... zal ik je een geheimpje verklappen? Op 22 januari verschijnt er een prachtig diepte-interview van 5 pagina's over mij in het blad Mijn Geheim. Met een mooie winactie om kans te maken op 1 van de 5 exemplaren van Schaduwkracht.
Leesvoedsel - Linda's boekenblog
Leesvoedsel - Linda's boekenblog1 week ago
Het is zover! Op veler verzoek van alle digitale boekenwurmen is Schaduwkracht nu ook als eBook te verkrijgen. En ook nog voor een wel heel mooi prijsje. Kijk dus snel op www.leesvoedsel.nl en bestel jouw exemplaar.
Leesvoedsel - Linda's boekenblog
Leesvoedsel - Linda's boekenblog2 weeks ago
Heb jij Schaduwkracht al gelezen? Het zou enorm helpen in de promotie van mijn boek als je een review schrijft op Bol.com of Hebban.nl . Op deze manier blijft mijn boek onder de aandacht en kunnen nog veel meer mensen kennismaken met mijn 'Reis van wanhoop naar hoop'. ❤

https://www.bol.com/nl/p/schaduwkracht/9200000121998208/

of

https://www.hebban.nl/boek/schaduwkracht-linda-elstrodt