Leesvoedsel - Linda's boekenblog
Leesvoedsel - Linda's boekenblog2 hours ago
Ik sta in de Wall of Fame van de Schrijversacademie. Wat een mooi lichtpuntje op deze dag 😍
Leesvoedsel - Linda's boekenblog
Leesvoedsel - Linda's boekenblog4 days ago
* Update: inmiddels weer ruim op voorraad *

Loslaten is gewoon nu al, vier dagen na de officiële lancering, uitverkocht bij o.a. Bol. Gelukkig heb ik zelf nog een voorraadje thuis (die trouwens ook hard slinkt) en raken de eBooks nooit uitverkocht. 🙏🏻
Leesvoedsel - Linda's boekenblog
Leesvoedsel - Linda's boekenblog5 days ago
Inmiddels hebben al bijna 100 exemplaren van Loslaten hun weg gevonden naar de lezers. De eerste reacties komen binnen en zijn hartverwarmend. Om nog meer mensen kennis te laten maken met mijn verhaal, zou het heel fijn zijn als je een review wil plaatsen op Bol en/of Hebban.

Alvast mijn hartelijke dank 🙏🏻🥰
Leesvoedsel - Linda's boekenblog
Leesvoedsel - Linda's boekenblog6 days ago
Met een enorme glimlach en vol dankbaarheid kijk ik terug op twee zeer geslaagde boekpresentaties van mijn nieuwe autobiografische roman Loslaten. Afgelopen zondag begon al heel bijzonder met een bezoek van een hele filmploeg voor het nieuwe tv-programma van Talpa 'Ik neem je mee'. Niemand minder dan Winston Gerschtanowitz bracht mij in een hele mooie auto naar Reigers Inn in Almere-Haven. Onderweg werd ik uitgebreid geïnterviewd. De hele uitzending zal ergens in maart 2021 op de televisie verschijnen.

Aangekomen op de locatie lag de rode loper klaar en was er een ballonnenboog in de kleuren van Loslaten. Er waren twee sessies gepland met elk zo'n 30 aanwezigen. Door de Corona maatregelen hebben we de geplande bitterballen en prosecco moeten vervangen door een blikje fris en een snack, maar dat mocht de pret niet drukken. Ook moest er helaas gepaste afstand worden gehouden en was knuffelen al helemaal niet mogelijk. Maar de warmte en de liefde stroomde door de zaal.

Na een introductie van mijn uitgeefster Angelique Kersten van aquaZZ, ben ik geïnterviewd door schrijfcoach en auteur Hetty Kleinloog en daarna heb ik een stukje voorgelezen uit Loslaten. Na afloop heeft iedereen zijn persoonlijk gesigneerde boek bij mij opgehaald en als extraatje was er een mooi wijnglas met opdruk. Vanaf nu is mijn boek overal te koop. Losgelaten om door jullie te kunnen worden vastgehouden.

Proost op het leven!
Liefs, Linda
Leesvoedsel - Linda's boekenblog
Leesvoedsel - Linda's boekenblog1 week ago
Aanstaande maandag is Loslaten in het hele land te verkrijgen via alle (online) boekhandels en natuurlijk via mijn eigen website! Maar het is eerst tijd voor een feestje, want morgen is de grote dag van de boeklancering. Een heel bijzondere dag waar ik lang naar uitgekeken heb. We gaan er, samen met alle lieve mensen die aanwezig zijn, een fantastische middag van maken.

Vandaag heb ik alle zendingen voorbereid voor iedereen die een gesigneerd exemplaar in de voorverkoop heeft besteld. De eBooks komen maandag met de digitale postduif. Wil je ook een door mij gesigneerde paperback van Loslaten? Dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Ook na maandag 23 november 😉
Leesvoedsel - Linda's boekenblog
Leesvoedsel - Linda's boekenblog2 weeks ago
Belangrijke informatie Boekpresentatie 22 november a.s.

Nog een paar nachtjes slapen ... De afgelopen twee weken waren erg spannend. Bijeenkomsten waren niet toegestaan vanwege de strengere Corona maatregelen. Gisteravond is bekend gemaakt dat de gedeeltelijke lockdown doorgaat, maar voor sommige maatregelen is teruggebracht naar het vorige risiconiveau. De boekpresentaties mogen dus gewoon doorgaan!

Zowel de locatie als wij, de organisatie, doen er alles aan om te voldoen aan alle richtlijnen, dus voel je veilig. Mondkapjes zijn nog niet verplicht (pas per 1 december), maar wel zeer gewenst. Zeker tijdens het verplaatsen in de ruimte. Als je eenmaal een zitplaats hebt, mogen de mondkapjes af.

In verband met de inmiddels bekende risico’s omtrent het Coronavirus, is het van belang dat jij (of voor zover van toepassing één van je huisgenoten) geen van deze klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts (vanaf 38 ℃). Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen of een van deze verschijnselen hebben, stuur me dan even een bericht. In dat geval krijg je je gesigneerde boek tegen verzendkosten thuisgestuurd. Ik stuur je dan een Tikkie hiervoor.

De locatie ligt aan een doodlopende weg en er is niet veel plaats om langs de weg te parkeren. Je kunt tot het einde toe doorrijden en achter het hek aan de linkerkant parkeren bij nummer 77 (Reigers Inn) op het terrein.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet deze te stellen!

Liefs,
Linda